Aansluiten bij een groep

Ga naar de groep inschrijving link die door de organisatie is gedeeld.

Geef de code in die u heeft ontvangen van uw Team kapitein en klik op "Schrijf me in in een groep".

Het inschrijfformulier opent dan met een gele balk met daarin jullie teamnaam.

Vul het inschrijfformulier in en klik op de groene knop "Inschrijven"

Er opent een pop-up venster waarna u klikt op "Afrekenen via SQM Time"

U moet zich dan aanmelden/inloggen bij SQMTime.com

Selecteer de deelnemer die u wilt aanmelden in de groep.

Klik op "Bevestig deelnemer" en uw zult automatisch worden toegevoegd aan de groep