Aan de slag met SQM Time!

Proficiat ! Je staat op punt om je voor de eerste keer in te schrijven voor een evenement of een lidmaatschap af te sluiten. Dat betekent dat je een eenmalig een SQM Time account moet aanmaken. In dat account wordt alles wat je op SQM Time doet bewaard. Bovendien kan je via je account ook zelf je inschrijvingen aanpassen, annuleren, doorgeven, ... . Hieronder vind je hoe je een account aanmaakt:

STAP 1

Ga naar de pagina "account aanmaken" op SQM Time. Je vindt deze pagina steeds via de link "account aanmaken" bovenaan op elke pagina. Of als je een inschrijving voor een event doet, kom je ook op de inlog pagina waar je je kan registreren als nieuwe klant.

STAP 2

Vul al de gevraagde gegevens in (velden met een * zijn verplicht) en kies een wachtwoord. Vink onderaan het vakje "privacy policy" aan en druk op "opslaan".

STAP 3

Klaar! Je account is aangemaakt. Je zal ook een bevestigingsmail ontvangen. Vanaf nu kan je met jouw emailadres en paswoord inloggen en inschrijvingen doen. Alle latere wijzigingen zoals bijvoorbeeld ander adres, kan je helemaal zelf aanpassen in je account.

Let op:
Het aanmaken van een account betekent dus niet dat je ingeschreven bent voor een evenement.

Keywords : starten - inschrijven - deelnemen - aanmelden - log in - profiel