Hoe gebruik ik mijn credits

Indien je credits van ons hebt ontvangen of wanneer je zelf een evenement hebt geannuleerd en er credits op je account staan, dan kan je die credits gebruiken om te betalen voor een evenement van dezelfde organisator waarvan je de credits ontvangen hebt.

Mocht je te weinig credits hebben om de gehele inschrijving te betalen dan dien je het resterende bedrag nog te betalen via online-betaling.

Hieronder staat beschreven hoe je kunt zien hoeveel credits je hebt en hoe je ze kunt gebruiken voor een inschrijving.

STAP 1

Log in bij SQM Time, klik onder Mijn account op ‘Home’.

Klik daarna op ‘Balans Credits’:

STAP 2

Door op "Balans Credits" te klikken kan je zien hoeveel credits je hebt, bij welke organisatie(s) deze gebruikt kunnen worden en hoe lang ze geldig zijn. Je ziet ook telkens wanneer je de credits hebt gekregen en waarom.

STAP 3

Om je credits te gebruiken voor een inschrijving ga je naar het evenement waar je voor wilt inschrijven (je moet wel ingelogd blijven).

STAP 4

Volg de verschillende stappen van een inschrijving zoals je dat normaal zou doen tot en met het klikken op "Afrekenen".

STAP 5

Nadat je op afrekenen geklikt hebt kom je in onderstaand scherm. Hier kan je het vakje aanklikken om credits te gebruiken. Indien je voldoende credits hebt voor een volledige inschrijving vervallen de kosten en ook de verwerkingskosten. Heb je maar credits voor een deel van de inschrijving, dan zal het restant nog afgerekend moeten worden. Het totaalbedrag dat nog te betalen is zal zich automatisch aanpassen.

STAP 6

Na je de credits hebt ingewisseld klik je op "Bevestig Order". Indien er nog een deel betaald moet worden, kan je dat nu doen. Daarna is de inschrijving voltooid en zul je een bevestigingsmail ontvangen (controleer ongewenste mail indien je deze niet ontvangt).

Keywords: annulering - annuleren - korting - code - reductie - krediet