Inschrijving aanpassen | Afstand aanpassen

Wil je de afstand waarvoor je ingeschreven bent veranderen of een product bijkopen zoals een T-shirt of medaille, dan kan je dit zelf regelen via SQM Tim. Volg onderstaande stappen.

STAP 1

Log in bij je SQM Time Account en klik op ‘Mijn Inschrijvingen’.

STAP 2

Klik achter jouw inschrijving die je aanpassen op het oogje ("Bekijk").

STAP 3

Klik op het potloodje om jouw inschrijving te bewerken, je kunt hier je afstand wijzigen of producten bijkopen.

STAP 4

Nu kan je jouw afstand aanpassen en/of producten toevoegen. Indien je voor een langere afstand kiest of een product toevoegt zal je, nadat je op ‘Update opties’ klikt, naar het betaalscherm worden gestuurd. Nadat je de betaling voldaan hebt worden je opties aangepast.
Opgelet, updaten van een inschrijving kost het systeem tijd. Het kan bijgevolg een paar seconden duren voordat de update plaatsgevonden heeft, dit is normaal. Let er op dat u goed op de knop "update opties" klikt.

Kies je voor een kortere afstand of verwijder je een optie, dan zal het verschil in credits toegevoegd worden aan je account.

LET OP:

• Niet alle opties zijn aanpasbaar. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat er x weken voor het event geen T-shirt meer kan besteld worden.
  • Aanpassingen aan een inschrijving zijn maar mogelijk tot een bepaalde tijd voor het event. Dit wordt door de organisator bepaald. Als je niets meer kan wijzigen zal je dit zien in de popup.

Keywords: nabestelling - extra optie - upgrade - downgrade