Inschrijvingen doorgeven

Kan je zelf niet deelnemen en wil je je inschrijving aan iemand anders geven of verkopen? Dan kan je dit zelf regelen via SQM Time. Je kan dus je inschrijving gratis doorgeven aan iemand anders of je kan je inschrijving verder verkopen.

Hieronder staat in een paar stappen beschreven hoe je jouw inschrijving voor een event kan doorgeven.

STAP 1

Log in bij je SQM Time Account en klik op ‘Mijn Inschrijvingen’.

STAP 2

Klik achter jouw inschrijving die je wil doorgeven / verkopen op het oogje ("Bekijk").

STAP 3

Nu kan je in onderstaand venster de deelnemer updaten. Klik hiervoor onder ‘Deelnemer’ achter jouw naam op het symbool met de 2 pijltjes.

STAP 4

Je krijgt nu in een popup de keuze hoe je je inschrijving over wilt dragen.

A. Toewijzen aan iemand die al in uw adresboek staat (gratis)

B. Toewijzen aan een nieuwe persoon die nog niet in uw adresboek staat (gratis)

C. Nodig iemand uit om deze inschrijving over te nemen (VERKOOP UW TICKET)

Bij optie A en B blijft de inschrijving in jouw profiel staan (jij blijft de enige die aanpassingen kan doen), maar staat deze op naam van iemand anders. Bij optie C verkoop je de inschrijving aan iemand anders en zal de inschrijving naar zijn/haar profiel overgaan (Jij hebt er zelf niets meer mee te maken). Je kan ook zien tot wanneer het mogelijk is een inschrijving door te geven.

STAP 5a

Kies je ervoor om over te dragen via optie A of B, dan kan je een andere deelnemer selecteren uit jouw adresboek. Staat de deelnemer hier nog niet in, klik dan op ‘Voeg deelnemer toe aan uw adresboek’. Na het invullen van zijn/haar gegevens selecteer je deze deelnemer en klik je op het ‘Verander’-symbooltje.

STAP 5b

Wil je dat de inschrijving uit jouw SQM Time-profiel gaat en overgaat naar het SQM Time-profiel van de nieuwe deelnemer. Kies dan voor optie C. Hier kan je zelf een percentage van het totale bedrag inclusief opties kiezen wat je de nieuwe deelnemer wilt laten betalen. Vervolgens voer je het e-mailadres in. De nieuwe deelnemer zal een e-mail krijgen met een link waar hij/zij kan bevestigen dat de inschrijving overgenomen wordt en een betaling via SQM Time doen.

De overnameprijs wordt op jouw account in credits toegevoegd.

Het is ook mogelijk om de betaling buiten SQM Time om te regelen, kies dan voor 0% als betaling via SQM Time en regel de betaling onderling. Dit is wel op eigen risico, SQM Time is niet verantwoordelijk als de koper niet correct betaalt.

Keywords: wijzigen deelnemer - naam wijzigen