Ik kan niet inschrijven

Wil je inschrijven voor een event en dit lukt niet? In de eerste plaats kan het zijn dat de inschrijvingen nog niet open zijn of dat de inschrijvingen al afgesloten zijn. In beide gevallen krijg je hiervan melding als je op de knop "Inschrijven" drukt.

We hebben het platform van SQM Time uitvoerig getest met Safari, Chrome en Firefox. Wilt je registratie toch echt niet lukken, probeer dan eerst eens een andere browser of je GSM om in te schrijven. Indien je toch nog problemen ondervindt, laat het ons dan weten.

Keywords: schrijf in - aanmelden - registreren - lukt niet