Fout email adres

Een juist emailadres is belangrijk voor het ontvangen van bevestigingsmails, race briefings, ... . Merk je dat het opgegeven emailadres fout is na je registratie?

• Je schreef jezelf in?

Log in op SQMTime.com met je foutief opgegeven email adres. Ga naar Mijn Account > Home > Wijzig Gegevens en pas daar je email adres aan en klik op Opslaan. Je kan vanaf nu inloggen op SQM Time met je aangepast email adres.

• Je gaf een foutief email adres in voor iemand die je inschreef via jouw account?

Log in op SQM Time en ga naar Mijn Account > Mijn Inschrijvingen > kies het juiste event en klik op het icoontje achter de naam van de deelnemer om het email adres aan te passen. De persoon die je inschreef krijgt nu de bevestigingsemail opnieuw toegestuurd.

Keywords: mail - niet correct