Hoe kan ik een groepsinschrijving doen?

LET OP! Niet alle organisaties activeren de groepsinschrijvingen module...

Wat zijn de stappen:
1. Teamcaptain maakt de groep(code) aan
2. Teamcaptain deelt de code met de groep
3. Groepsleden schrijven zich in met de code
4. Teamcaptain ziet deelnemers binnenkomen in de groep
5. Teamcaptain sluit en betaalt de inschrijvingen
6. Iedereen is ingeschreven

Open de groepsinschrijving link van de organisatie.
Er opent een venster waar je een eigen code kunt ingeven die de groepsleden straks moeten gebruiken. Klik op de knop "Maak een team kapitein account"

Vul alle gevraagde gegevens in.
Bij de vraag "Kies welke opties de groepsleden kunnen selecteren" moet je alle opties aanvinken die de groepsleden mogen selecteren tijdens hun inschrijving.

Klik op bewaar en de groep is aangemaakt. Deel de code die je zelf bedacht hebt met de leden die je in de groep wilt.
Zij vullen de code in via dezelfde groepsinschrijving link en klikken dan op "Schrijf me in in een groep".

Zo ziet het formulier uit van het groep:

Elke groepslid kan zich individueel inschrijven.
- Ze vullen inschrijfformulier in
- Ze loggen in (of maken een account aan)
- Selecteren wie gaat deelnemen
- "Rekenen af" ze hoeven niet online te betalen, maar sluiten zich aan in de groep