Ik kan niet meer inloggen

Als je niet meer kan inloggen op je SQM Time account check dan zeker even of je emailadres juist is. Dit moet het emailadres zijn waarmee jouw account is aangemaakt.

Je paswoord van je SQM Time account vergeten? Je kan steeds een nieuw wachtwoord aanvragen door te klikken op "inloggen" en vervolgens op "wachtwoord vergeten?" in het inlog venster. Vervolgens geef je jou emailadres op en zal er een link verstuurd worden om je wachtwoord te resetten.

Ben je absoluut zeker van je paswoord én emailadres en het lukt je toch niet in te loggen? Neem dan even contact met ons op via de chat of het contactformulier en we kijken even of we het probleem kunnen vinden.

TIP: probeer zeker ook even via een andere browser en/of een ander toestel.

Keywords: aanmelden - log in - verloren - kwijt - lukt niet