QR-code downloaden

LET OP! Niet alle organisaties werken met aanmelding via QR code. Staat de QR-code niet in uw account dat is dit niet nodig bij het evenement

Heeft u geen mail ontvangen met uw QR-code of heeft u meerdere inschrijvingen gedaan en wilt u alle qr codes verzamelen?
Hieronder staat stap voor stap beschreven hoe u de QR-code kunt downloaden.

Stap 1: Log in met uw SQM Time account.

Stap 2: Open uw inschrijving:

Stap 3: Download de QR-code:
Klik op het QR-code icoon

Stap 4: Print de QR-code
Dit kan door op uw rechtermuisknop te klikken > Afdrukken of door CTR+P te toetsen.