Factuur aanmaken

LET OP: Niet alle organisatie geven de mogelijkheid tot het genereren van een factuur.

Wens je een factuur, dan kan je deze zelf downloaden (.pdf) via je account. Je kan zelf in jouw account de optionele velden bedrijfsnamen en BTW nummer invullen, zodat deze mee op jouw factuur komen te staan. Opgelet dit is slechts mogelijk als de online inschrijvingen voor een event gesloten zijn en je dus je inschrijving niet meer kunt aanpassen en/of annuleren. Indien de organisator deze functie niet op actief staan heeft, dien je hem/haar zelf te contacteren.

Concreet:

• Ga naar "Mijn inschrijvingen" in je SQM Time account.
  • Druk op het "Print" icoontje naast de inschrijving waarvoor je een factuur wil genereren.

Keywords: invoice - organisatie - rekening